Chris Colfer talar om planerna för säsong 4



Glee‘s plan att inte ge de karaktärerna som slutar skolan en egen serie, men att istället hålla dem kvar genom någon slags topphemmlig historia, har kallats “revolutionerande”, men Chris Colfer föredrar ett annat adjektiv.

“Mitt ord är ‘roligt’”, berättade skådespelaren på Golden Globes röda matta på söndagskvällen. “Jag tycker verkligen att det är en fantastisk idé och jag ser fram emot det. Det har aldrig gjorts förut.”

Oavsett hur Kurt stannar i Gleebilden, är det ett faktum att han kommer att lämna McKinley High – och det är där som Colfer misstänker att Sebastian (Grant Gustin) kommer in, som en beryktad återkommande skådespelare för säsong 4.

“Kanske han tar Kurt’s plats?” undrade Colfer. “Folk kommer att hata mig för att ha sagt det, men det är bara logiskt.”

Just nu arbetar Colfer utan sin motspelare, Darren Criss, som är upptagen med att ersätta Daniel Radcliffe i Broadway’s How to Succeed in Business Without Really Trying. Vad gör detta med “Klaine”, speciellt med den mest romantiska av alla helger på kommande?

“Man får reda på hur Blaine är borta ett tag och sedan kommer tillbaka, men det är inget för illa eller allvarligt,” tipsade Colfer. Och när man talar om hur länge Klaine fans måste gå utan, sade Colfer att Criss kommer att vara kvar vid Michael Jackson tributavsnittet, men missa Ricky Martins besök och Alla hjärtans dag avsnittet. När han sagt det, lovade han att det finns “roliga saker som håller på för oss andra.”


Kommentarer
Postat av: Emma!

hoppas de blir bra ändå

2012-01-18 @ 23:07:02
URL: http://thetwilightseries.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0