Spoiler Chat



maesie_mae: Skulle älska att höra att Sebastian gör något mer intressant än att försöka stjäla Blaine och vara elak mot Kurt?

Tro oss, du kommer att vara så förblindad av Sebastians moves i “Michael” att du knappt märker hur hemsk han är mot Kurt och Blaine. Speciellt eftersom det är Michaels stil som inspirerat avsnittet och inte bara en kopia av hans musikvideor. “Det är inte som i Britneyavsnittet där alla var liksom ‘OMG, de gör musikvideor!’” berättar Grant Gustin. “Det är liksom mer en essens som skapar en känsla. Det är inte ens Michael Jacksons koreografi.” Men oroa er inte, Michael fans. Vi hör att några *host*Blaine och Kurt*host* kommer att köra några av Michaels moves.

marilou09_glee: Är du trött över att jag frågar om Finchel? För jag skulle verkligen vilja veta mer om dem på Alla Hjärtans Dag!

Det vore en konstig dag om ingen frågade oss om Finchel. Men sedan deras stora frieri i det senaste avsnittet, klart att alla talar om dem! Vi vet fortfarande inte vad hon svarar, men har du sett fotot av Lea från Alla hjärtans dag avsnittet? Det ser ut som en förlovningsring på hennes finger, eller hur? Det är samma scen med hennes pappor (Jeff Goldblum och Brian Stokes) och Finn (Cort Monteith). Kanske en efter-förlovningsmiddag? Eller ska hennes föräldrar försöka stoppa hennes förlovning? Eller så kanske det är en totalt orelaterad ring, som Glees chefer försöker lura oss med. Så många möjligheter och ännu en vecka innan vi får svaret!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0